top of page

OVER ONS

HD Repair werd gestart door Hans Deraedt in 2014. Gaande weg specialiseerde hij zich steeds verder in het herstellen van smartphones en tablets van alle merken.
Toestellen worden door hem met de grootste zorg hersteld.

Vanmarcke Computers neemt in 2017 HDRepair over om de bereikbaarheid van HD Repair te verhogen. Zo kan je nu bij Vanmarcke ook terecht voor allerlei kwalitatieve herstellingen. Van het herstellen van gebroken schermen van smartphones, tablets en laptops, het vervangen van batterijen en defecte onderdelen en het uitvoeren van software-updates op smartphones en tablets, tot het herstellen van laadpoorten van laptops en stof-, vloeistof- en waterschade aanpakken. Vanmarcke HDRepair kan elk probleem verhelpen.

 

Ervaring

Hans Deraedt, de voormalige zaakvoerder van HDRepair, heeft jaren ervaring in de sector en zal samen met andere ervaren en opgeleide professionals de herstellingen uitvoeren. Zij repareren toestellen van werkelijk alle merken en dat met hoogkwalitatief materiaal (A+-onderdelen). In het iLabo kan je terecht met defecte Apple-toestellen. In de winkel vind je eveneens een ruim aanbod hoesjes en screenprotectors.

 

Snelle service

Heb je een dringende vraag? Geen probleem! Vanmarcke is makkelijk bereikbaar en garandeert een vlotte herstelling via de winkel. Zo wordt aan jouw toestel gewerkt terwijl je wacht. De vakmensen van Vanmarcke HDRepair kunnen ook langsgaan bij uw bedrijf zodat je geen tijd verliest.

Vanmarcke HDRepair draagt kwaliteit en service hoog in het vaandel en geeft je daarom ook een garantieperiode van zes maanden.  

 

Vanmarcke HDRepair is gevestigd in Veurne

 

Hans Deraedt
bottom of page